]v[aria ♥

Alla inlägg under januari 2009

Av Maria - 5 januari 2009 14:07

GRATTIS Emil! Drog iväg ett sms, hoppas det kom fram :) Hoppas du har en bra dag med tårta och presenter.


Gustav hjälper mig att titta efter en bra bärbar dator, behöver en egen, där jag kan ha mina saker och som jag kan ta med mig överallt. Just nu får jag anväda Gustavs bärbara, eller Thomas. Känns lite jobbigt att inte ha sin egen så man bara kan använda den utan att fråga. Tur Gustav kan datorer, han kan se efter vad det är jag behöver och sådant (som jag inte fattar överhuvudtaget!) :P


Snart dax för lite lunch, blir Gustavs goda kycklingwok!! Mumma! :) Min mästerkock! Sedan bär det av till Falun och Mamma, hoppas Micke vill hitta på något roligt!


//Maria

-13

Av Maria - 4 januari 2009 21:11

Kom precis in från en härlig promenad runt i Brynäs. Gustav guidade runt mig och vi kikade på några jättesöta radhus där nere. Stavarna åkte med som vanligt och vi gick runt i en timme ungefär. Jätteskönt ändå mot slutet då rumpan blev mer och mer förfrysen. När jag kom in var jag helt röd i ansiktet, likaså Gustav :) Man såg sådär riktigt vintermysig ut, som när barn har härjat i pulkabacken hela dagen. Väl inne hällde Gustav upp en varmt härligt bad åt mig och tände ljus. Slängde i badskum från Lush! Dom har helmysiga grejjor. Fast han fick såklart lov att slänga sig i badet med mig! Mysigt.


Har ägnat mig åt en timmes pluggande idag iaf, har så svårt för att ta tag i det. Finns ingen motivation. Gustav har läst igenom det jag skrivit och han tycker det var bra iaf, synd att det knappt är början på det hela bara... Har helt plötsligt fått upp en il att skriva blogg nu, och läsa andras bloggar med! Så därför har det "pang bom" helt plötsligt kommit upp några inlägg här :) Annars har jag sysselsatt mig med att vika tvätt och andra nögvändigheter idag, pussas med Gustav exempelvis ;) Jag älskar den karln!


I morgon ska vi åka hem till Falun igen. Emil fyller 16. GRATTIS! han blir tyvärr hemma hos sin Mamma hela dagen men får åtminstone träffa Micke innan han åker hem igen i övermorgon och vi skulle bli bjudna på skinkstek dessutom!


Nu blir det mys framför TV:n, får se vad Gustav hittat på för en film, och lite wok! Mums! :) (lite sent för att äta, men det var längesedan vi åt mat nu, så jag lär ju hungra ihjäl annars!)


//Maria

Av Maria - 4 januari 2009 13:46

Oh, gick inget vidare med plugget igår, jag och gustav bestämde oss för att gå på bio. Australia såg vi. Helt underbar film, en snyftfilm. Den är ju nästan 3 timmar så vår kväll tog slut där. När vi kom hem var vi så hungriga sedan middagen som vi åt vid kl. 16, klockan var ju ändå 24 när vi kom hem. Så lite mysigt kvällsfika innan sänggång. :)


Tänkte gå upp i någorlunda bra tid idag, för att ställa tillbaka dygnet lite. Det gick bra... haha.. sååå seg! Kom upp vid 11.20 och då var det dax för tvätstugan på en gång. Så nu springer jag mellan tvättstugan med Gustav och datorn, eftersom jag tänkte sätta fart med plugget, som inte gått något vidare än då jag sitter här och skriver :P Men det ska väl bli ordning på det också, en dusch också kanske! :) Och lägga in några fler länkar till några trevliga bloggar!


//Maria <3 Gustav

Av Maria - 3 januari 2009 19:59

Tänk att det redan är 3 januari år 2009, åren bara rinner iväg, och dagarna.. Emil blir 16 på måndag, stoor pojke! :P Lördag idag, det känns inte.. Idag har varit en lugn dag, varit ute på promenad med mina stavar och Gustav såklart, gosat lite med Kajsa (Gustavs katt) och ätit god men nyttig mat ( helt okej nyttig iaf ;) ) Kikat lite på en serie och nu är det dax att ta tag i plugget igen.. Har börjat på mitt portfolioarbete, fruktansvärt tråkigt arbete! Men det funkar, har fått ner några ord iaf men nu är det dax att fylla på lite..


Gårdagen var jättemysig, vi tog en långpromenad i Boulgnerskogen (eller hur det nu stavas), myste en del och fick en del plugg gjort också. Storhandlade gjorde vi också, så nu jäklar har vi mat! :P


Nej plugga var det, inte sitta här och ordbajsa... ;)


//Maria (och en PUSS på Gustav)

Av Maria - 1 januari 2009 19:31

Nyårsafton var heltrevlig och firades hos Lollo med Mig, Gustav, Lollo, Marcus, Jonna och P-Å. Det blev 3 rätters middag som jag tycker vi lyckades riktigt bra med! Mumsfillibabba! :) Sedan lite härjande med Dansmattor och Karaoke och lite dansande till någon gammal skiva jag hade lämnat där för längesedan. Riktigt kul var det! Vid tolvslaget gick vi ut för att kika på raketer och skåla i skumpa med jordgubbar. Mysigt! Lite bilder blev tagna, men finns många fler hos Lollo! Tack för en suverän kväll! :)


Dagen efter var det dax för mig och Gustav att ta tag i vårt nyårslöfte, vi ska helt enkelt äta bättre och röra på oss mer, vi vill båda komma i bättre form och bli piggare, och det är så mycket roligare att göra det tillsammans! Vi struntade i bakismaten och åt en god sallad med kyckling och tog en lång promenad runt Hosjön. Jag passade på att använda mina nya stavar som jag köpte på mellandagsrean när jag drog runt Lollo på Tuttmetropolen :) Vilket resultat! Alla bakiskänslor försvann, fungerade mycket bättre än att ligga i soffan och äta pizza hela dagen.. :P Tyvärr fick jag världens skavsår på hälarna av kängorna, Attans! Så när vi gått 1,5 h och det var ca. 1/2 h promenad kvar fixade jag inte att gå mer, jag kikade på hälarna och där fanns två snuskigt stora blåsor som redan spräckts.. Mamma fick helt enkelt komma och hämta oss, jag hade ju inte lust att stå kvar där i ca 40 minuter i kylan och vänta på Gustav om han skulle gå hem och hämta bilen.. Promenaden fram tills dess var underbar! :) Sedan åkte vi hem till Gustav och mös på kvällen!


//Maria


Lite bilder från Nyårsafton och vår promenad runt sjön:

Presentation


Hos mig snackas det på om allt mellan himmel och jord. Träning och försök till viktnedgång, plugget, vännerna, familjen och så klart min stora kärlek! Allt det och lite till som "ramlar" ur mig. =)

Omröstning

Vem är du som kikat in?
 Kvinna
 Man

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards