]v[aria ♥

Alla inlägg under mars 2009

Av Maria - 13 mars 2009 15:11

Idag har varit en krävande dag... :P Jag och Janina har skrivit för fullt på vår rapport och den är så gott som klar, endast några fler finjusteringar efter Erica och Julia opponerat på den kvar. =) Att skriva gick bra ända fram till vi åt lunch, samma sak igår också, efter lunchen fick vi någon mystisk sockerkick och det kommer inte ett vettigt ord ur munnen på oss. Fast skrattar gör vi! :D (Vad heter duuuu?)


Och Janina, jag har en sak jag vill förklara för dig. Bara för att jag skriver "mys" här i min blogg betyder det inte "snabbisar" och "in put! in every room" och grejjer! Du vet. Hahhaha! (In your face) ;)


Nu är jag hemma, Gustav har förberett mumsig mat till ikväll, och sedan blir det bio! Skönt med helg! Inatt kommer Micke upp och i morgon blir de Tacos hos Mamsen, sedan Melodifestivalen!! =)


/Maria

Av Maria - 12 mars 2009 15:21

Vackert väder i morse när jag gick mot skolan. Kännde energin flöda genom kroppen, i solens sken blev jag både varm och pigg av promenaden. Kändes som att de skulle bli en bra dag. Skrev rapport för fullt med Janina hela dagen, eller åtminstone till lunch, efteråt var de trögt att komma igång, men vi hittade åtminstone lite att referera till. Förhoppningsvis blir vi klara imorgon, och det tror jag nog vi blir för vi fick ganska mycket gjort idag. Promenaden hem däremot var inte lika skön. Solen hade försvunnit och det blåste kallt, så det var till att gå fort så jag inte skulle hinna frysa ihjäl på vägen. När jag kom innanför dörren däremot blev jag så himlans trött så jag funderade nästan på att ta mig en liten tuppis. Men nej då, har för mycket jag borde fixa i ordning inför ikväll då Gustavs Mamma kommer och hälsar på. Äppelpaj blir det! =) Min Mamsing kommer också på fika, så ska vi ta en sväng till hennes salong sen och kika lite. Just nu är det ett riktigt bombnedslag här hemma, tänkte att det åtminstone skulle få se beboligt ut. =)


Nej, här kan jag inte sitta om jag ska få det att hända under dagen..


/Maria

Av Maria - 11 mars 2009 09:26

Och ett sovrum för den delen. Nu står äntligen sängen i rätt rum, och i vardagsrummet har vi fårr fram soffan och nya TV-bänken, det blir jättebra! =) I morgon blir detatt ta fram dvd-stället också som matchar med bänken. Tror vi kommer få det jätemysigt när de här är klart! :) Fortfarande mycket kvar att göra, men nu har vi åtminstone bara 1 (riktigt) rörigt rum :P Under förmiddagen var jag och Janina ut till min VFU och observerade lite, det gick okey och förhoppningsvis får vi ihop något i vår rapport sen! Nu blir det en mysig dusch med Gustav och sedan lite mys framför TV:n innan sängdags. I vårt riktiga sovrum men ny tapet och nya sängkläder och kuddar. Ser fram emot det! =) Natti Natti! /Maria

Av Maria - 10 mars 2009 13:44

En sväng till skolan idag, har fått veta vår observationsuppgift nu, jag och janina ska jobba ihop. Så imorgon bär det av till min VFU-skola där vi ska observera hur estetiska medel används i lärandesituationer. Det ska faktiskt bli kul!


Sedan kom jag på att nu måste jag verkligen ha en kalender, jag lyckades tappa bort min förut. Nu är allt som en röra i skallen så tänkte att de var dax att skaffa sig en ny, så svänger in på Ica Maxi, dom var slut!!.... Irriterande, då lär jag ju ta mig ned på stan, och det finns inte mycket tid till det idag. Ätit lunch med Gustav nu och mamma tittade på, hon hade varit med Totto i Dalasalen och ätit gott så hon fick nöja sig med en munk :P


Dax att plugga nu, ska skriva i text och lägga in i min bildmapp. Det ska vara en beskrivning av det vi gjort och en didaktisk reflektion, antar att det är dax att börja skriva det nu så man inte har allt kvar till slutet sen.


Får vitrinskåpet sålt idag också! Så lär ut till Mamsen sen för de står i hennes förråd. Haha! Jag har lyckats tjäna pengar på min blocket annons;) några hundralappar blev de allt! Bra att köpa saker billigt och sedan sälja dom för lite mer, jag kunde ju testa iaf, och det fungerade!! Det kan behövas när man bara lever på ett litet studielån och hade en massa extra räkningar i samband med flytten. Bara Tv-bänken kvar... Någon som vill köpa den? 50:- ? :) Det är åtminstonde inget jag skulle tjäna något på haha!


Nej, dax att skriva det jag egentligen skulle nu....


Fast måste lägga till några bilder från skolan (lånade från Ericas blogg nu igen :P)


/Maria

Av Maria - 9 mars 2009 17:54

Idag måndag. Äntligen är rummen tapetserade och det är jättesnyggt! Desvärre skulle vardagsrumsgolvet slipas idag, så vaknade av ett jäkla brummande och så lät det hela dagen. Vi gick i stället ut på en promenix då vi hade tagit fel på tvättid också. Skulle ju tvätta undan idag, men nejdå vi har satt brickan på fel datum! :I Aja, blir tvätt i morgonkväll istället. =) Istället gjordes matlista och så torkade vi ren micro och brödrost och allt sådant, promenad, mat. Sedan dax för plugg för mig och Gustav sätter ihop några toamöbler som vi köpte på IKEA igår. Det kommer bli så bra när det blir klart, men just nu är jag riktigt less på att inte kunna ställa saker där de ska vara.. På onsdag kan vi använda vardagsrummet igen så då jäklar ska det bli lite ordning! =)


Gårdagen var full. Först kom Gustavs pappa och fru förbi och kollade in lägenheten, sedan kom Mamma och Thomas och hämtade oss. Då bar det av till Gävle där vi lastade släpen full med grejjor som inte behöver stå där. Sedan en runda på IKEA och god mat där! =) Shoppade på oss lite mera saker till lägenheten. Jättemysigt, men jobbit åt kontot... :P Hem på kvällen och då fick vi tömma vardagsrummet inför slipningenoch sedan lite mys framför TV:n.


På fredag kommer Micke upp igen också. Då börjar hans praktik på en bilfirma =)


Ointressant vetande, men varsågod! =)


/Maria

Av Maria - 5 mars 2009 13:06

Nu bor jag och Gutsva ihop! =) Det är helt underbart mysigt och känns fortfarande lite overkligt. Men jag är riktigt lycklig! Just nu tapetseras det för fullt hemma hos oss så allting får stå i vardagsrummet så länge, vi har åtminstone kunnat plocka in i köksskåpen så länge.


I helgen blir de nog en sväng till Gävle för att fixa lite mer i Gustavs lägenhet så det blir klart snart så den kan säljas. Mamsen och Totto ska iväg och kika på en bil också, så hoppas den är bra! =)


Annars har det varit en del i skolan, vi har gjort klart vår utställning nu så det kommer nog bli bra =) Har börjat gå fram och tillbaka till skolan nu, det är jätteskönt nu bor jag med ganska bra avstånd, tar en 20 min att gå ungefär. Är mycket piggare under dagen när jag gått till skolan!


I fredags var jag ut med Erica och hennes Per och Gustav så klart, men även Micke som fyllt 18 år och allt! =) Vi hade riktigt skoj och körde hårt med våra motorcykelmoves hela kvällen, synd på dålig musik bara. Kommer bilder sen!! =) (När jag och Gustav fått hem hans dator och bredband :P)


Nej, dax för en paus i allt flyttande och ta en sväng på tuttmetropolen, blir att köpa mer tjusiga saker till hemmet! Vi får de så fint! =) Tapeten i sovrummet är helläcker!!!


Puss på min Gustav, min sambo! =)


/Maria

Presentation


Hos mig snackas det på om allt mellan himmel och jord. Träning och försök till viktnedgång, plugget, vännerna, familjen och så klart min stora kärlek! Allt det och lite till som "ramlar" ur mig. =)

Omröstning

Vem är du som kikat in?
 Kvinna
 Man

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards