]v[aria ♥

Alla inlägg under april 2009

Av Maria - 24 april 2009 18:53

Idag har varit en riktigt varm och skön dag. När Gustav kom hem tog vi oss en varsin "piggelin" och gick ut och satte oss i solen vid grillplatsen nedanför lägenheten. Mysigt att höra vattnet som porlade i den lilla bäcken bredvid, och barnen som skrattade i lekparken. Är lite piggare idag och vi bestämde oss för att åka ner på stan för att titta på "Vår yran", det var en liten marknad och några karuseller nere på stan. Den nya sommarklänningen åkte på och det hela avslutades med mumsig mat på Tzatziki. Urfaspett och bulgur med mycket tzatziki till, Mums! När vi sedan kom hem insåg jag att jag nog inte var så pigg, så jag slocknade på soffan i närmare en timme. När det var dax att vakna satt Gustav bara och skrattade åt mig, mamma ringde och jag orkade knapp prata med henne. Det tog tid innan jag piggnade till igen.

Till kvällen ha vi tänkt se på bio, vi som fått presentkort på det av Mamsen och Totto i påskpresent, men tyvärr gick det inga intressanta filmer just nu. Det får helt enkelt bli mys hemma ikväll.


Imorgon ska vi till Sandlandet och grilla med Mamsen och Totto, Chica blir också med såklart! Det ska bli mysigt att grilla i solen och snacka lite skit.


Bjuder på en av mina närbilder på blommor också. =)


/Maria

Av Maria - 24 april 2009 12:45

I Tisdags var brudarna hemma hos mig för att prova olika frisyrer. Det fotades endel och jag tycker faktiskt vi blev riktigt fina! Erica fick vackra lockar. Erikas hår plattades och finputsades med några korkskruvar. Mitt hår blev också lockigt med en sygg uppsättning som Erika fick till. Det var en mysig dag. =)


Anledningen till provandet av frisyrer var ju för att se hur vi skulle se ut när vi skulle på krogen. Dessvärre blir krogen inställt på lördag och flyttades till nästa lördag istället, mest med tanke på att jag ännu inte blivit frisk. Är väl inte en jättebra idé att gå ut och dansa när man inte är pigg. Vill ju vara frisk så jag kan gympa till veckan!


Hej svej!

/Maria

Av Maria - 23 april 2009 19:28

Kom hem efter en ansträngande dag i skolan, det blev väldigt kämpigt då jag inte var pigg, men jag tog mig igenom dagen. I dörröppningen står Gustav med inslagna blommor i handen. Jag får öppna, och vad vackra de var! Han hade valt ut dom själv och de är nog de finaste blommor jag fått någon gång. Det fanns ett kort, i det stod det "För att du är du. Puss". Han är underbar min Gustav, precis vad jag behövde efter en fruktansvärt jobbig dag. Sedan skulle han laga god middag åt mig och jag fick ta en tupplur på soffan, också precis vad jag behövde. Vaknade till doften av fläskfilé, hasselbackspotatis och pepparsås. Mums!


Nu ska vi ha en mysig kväll!


/Maria

Av Maria - 22 april 2009 22:52

Nyduschad men fortfarande lika snorig, det går tydligen inte att duscha bort. Synd. Har haft en mysig kväll med Gustav och film. Har inte orkat något mer, slocknade i soffan medan Gustav lagade mat. Vaknade till ett framdukat bord. Underbart! Noteras skall att jag faktiskt gjorde lunch idag, potatis och purjolökssoppa, Gustav älskar min soppa så han var allt nöjd. Jag har alltså gjort något idag åtminstone, lunch och läst klart Vygotskij och svarat på frågorna. Hoppas nu att jag kan ta mig ur sängen imorgon bitti.


Måste lägga in en bild på min lover Gustav, den är från hans brors (Mickes) bröllop i sommras/höstas. Han är så läcker! =)


Natti natti!

/Maria

Av Maria - 22 april 2009 10:43

Ont i huvudet, snorig, halsont, ont i käkarna, uppsvullen innifrån och träningsvärk.


Det är ungefär så som det känns nu. Efter gympan i måndags valde jag att cykla hem, men drog antagligen in för mycket kalluft och var väl inte klädd ordentligt. Så redan i måndagskväll kom halsontet, det fortsatte med att dagen efter ha ännu mer ont i halsen och börja känna hur huvudet täpper till. Jag var så arg. Jag ska ju på gympa igen idag, jag kan inte vara sjuk! Gårdagen försökte jag verkligen ta det lugnt, käka piller, halstabletter, c-vitamin och dricka mycket vatten och te. Inte hjälpte det. Idag mår jag ännu sämre. Uppgiften idag var att gå på studiebesök med Erika och Julia, dom fick helt enkelt göra det själva. Vad ledsen jag är, jag ville verkligen vara med där och jag ville verkligen gympa idag. För att inte tala om att jag måste vara frisk på lördag. För då är det utgång med brudarna! Och jag ska ju ha min nya fransklänning som jag så länge väntat på att få ta på mig.

Hade förutom förkylningen en trevlig dag med Erickorna, dom kom och hälsade på och vi fixade varandras hår, fikade och snackade skit. Erica tog massor av bilder på frisyrerna så dom ska ni allt få se sen. Var jättemysigt, synd man inte var på topp bara. När de åkt dönade jag av i soffan ett tag, vilket bidrog till att jag hade svårt att somna inatt. Gustav min goding han snarkar i godan ro och jag bara önskar att jag också kunde somna. Efter några puttar på honom, så han blev tyst, ordnade det sig lyckligtvis.

Har en sådan fruktansvärt skön träningsvärk, skön är den väl egentligen inte men vetskapen om att jag fått den efter det jag kämpade på gympan gör att jag bara blir glad av den. Jäklar anamma, när jag är frisk då ska det gympas!


Efter att nu på morgonen tagit det lugnt i soffan till två avsnitt av "sex and the city" är det dags att ta tag i pluggandet. Sitter här med Lev Vygotskij i min hand. Fantasi och kreativitet i barndomen fruktansvärt tråkig bok. I morgon väntar en heldag med både studiegrupper och litteraturseminarium, så försöker kurera mig inför det. Annars skulle lite arbete med bildmappen vara på sin plats, jag förstår inte varför det är så svårt att ta tag i det.

Gustav är så duktig och så snäll. Han åker ärenden åt mig, sådant som jag inte kunnat göra. Han ska hämta mitt paket från Ellos på Willys, då kommer min sommarklänning och en till fransgardin så jag äntligen kan sätta upp dem. Det kommer bli snyggt! Sedan får han åka ut till Mamsen och hämta Herbalife som vi beställt av Totto, nu jäklar, vill ha lite hjälp på traven nu, speciellt när jag ligger och är sjuk och inte ens kan gympa. Har jag tur är jag piggare till helgen och kan gå på lördagspasset.


Jag valde att fördriva lite tid igår genom att springa runt och ta närbilder på saker och ting. Tycker det är så roligt att fotografera, önskar man verkligen kunde det och hade en bra kamera. Just nu lånar jag Gustavs kamera, den är tyvärr väldigt krävande av att det ska vara bra ljus, vilket inte alltid är så lätt att passa in. Lägger upp någon av de bilder jag tog ändå. =)


Dax att läsa Vygotskij.


/Maria

Av Maria - 21 april 2009 13:55

Haha! Här kommer fler läckra bilder från lördagskvällen, dom är från förfesten hos Erica där vi lekte Carlsson-Persson eller vad den nu heter och mycket mer.... (bilderna kommer från Ericas blogg) Riktigt kul hade vi iaf! =)

Av Maria - 20 april 2009 21:44

Här kommer de bilder som togs på Harrys. Det finns mååånga fler kuliga bilder som tog under kvällen hos Erica. Men det här är vad ni får "njuta" av så länge =)

Av Maria - 20 april 2009 19:55

Idag har det varit redovisning i skolan. Har berättat om det jag observerat när det gäller barns estetiska utveckling, alltså den motoriska, bildspråkliga och musikaliska utvecklingen. Har inte varit en helt dum uppgift, men flummig däremot. 

Sedan förberedelser inför studiebesök och intervju, det är jag, Erika och Julia som ska arbeta tillsammans. Blir nog bra ska vi se.


Efter skolan satt jag och Erika kvar länge och väl och babblade om allt möjligt, sedan ner på stan för att fortsätta fördriva tiden innan gympan. Har börjat på Gymmix nu, första dagen och första gympapasset. Det var riktigt kul men också jobbigt. Så nog tusan lär det här ge resultat iaf! På onsdag blir det mer gympa och kankse lite stavgång eller ett till gympa pass i helgen. Fy tusan vad segt det var att cykla hem sen också... haha. Lär åtminstone bli lite fit inför sommaren. =) Kul att äntligen ha någon att träna med också. Då kan man pucha (stavfel?) varandra!


Gustav har varit ute och sprungit idag också så nu är vi båda sega i kroppen och ska göra lite god men också nyttig mat och mysa ett tag, innan jag lär slå en sista kik på arbetet innan jag skickar in det till läraren.


Imorgon blir det att jobba med bildmappen och locka Ericas hår! =) Måste öva frisyrer innan lördag då vi ska ut och härja igen. Får äntligen använda nya fransklänningen!! Den är helläcker!


Var även ut i lördags. Det började med CocoThai i borlänge med pojkvännerna och sedan hem för att hämta vin och sedan åka till Erica. Efter ett tags busande där började vi dansa och det hela slutade med att vi tjejer åkte ner på Harrys. Hade riktigt kul och dansade som galningar! =) Bilder kommer..... ;)


/Maria

Presentation


Hos mig snackas det på om allt mellan himmel och jord. Träning och försök till viktnedgång, plugget, vännerna, familjen och så klart min stora kärlek! Allt det och lite till som "ramlar" ur mig. =)

Omröstning

Vem är du som kikat in?
 Kvinna
 Man

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards