]v[aria ♥

Alla inlägg under maj 2009

Av Maria - 18 maj 2009 16:15

En lång dag i skolan idag.. Sitter ännu kvar här, håller på att skriva ut det jag hittills skrivit till in bildmapp så ska gå upp och slänga in det i min mapp och ge det till läraren. Sedan blir det att cykla (i regnet) till gympan, ska bli skönt att rensa huvudet ett tag och få röra på sig! Är så mycket tisseltassel hela dagarna känner jag så jag blir helt slut bara av det. Härligt med en kort vecka denna vecka, just nu vill jag egentligen bara hem till Gustav och sängen =)


/Maria


Av Maria - 14 maj 2009 20:49

Idag var den dagen jag och Carin varit nervösa inför sedan julas, men det gick riktigt bra och barnen hade jättekul och var väldigt nöjda när de gick till bussen för att åka tillbaka till förskolan med sina medaljer de fått. Vi fick beröm av våra handledare så det var jättekul!


/Maria

Av Maria - 14 maj 2009 20:46

Under Lördagen och Söndagen konfirmerades Fia och det var jättefint och hon var självklart sötast av dem alla! Två trevliga dagar med gott fika och trevligt sällskap =)


/Maria

Av Maria - 14 maj 2009 18:47

Vilken kul kväll det var i lördags, det behövs egentligen bara våra bilder för att beskriva hur kul det var! Det började med välkomstdrinkar som blev lite för starka (lika bra det) sedan lite skitsnack och göra sig iordning, lite gitarrspel och då det egentligen bara är Erica som kan spela gitarr så fick hon lära oss några knep (som tyvärr inte är ihågkomna med tanke på tillståndet :P) Sedan börjades det dansa, vi körde ledet och turades om, blev lite Följa John över det hela. Hahha! De fulaste moves vi kunde och sedan träna på vårt motocykelmove som vi tillochmed har en speciellt låt till: "Pokerface"!! It´s hot you know! Sedan började fotandet, det började med bölden på axeln, sedan skulle vi hoppa på varandra, action skulle det vara! sedan vidare till att verkligen springa och hoppa!! haha! bilderna får tala för dem själva! På Harrys var det också lika kul, lite segt i början men sen strömmade folk in och vi röjde järnet!! Mystiska personer finns det alltid, men dom skakar man av sig liksom man skakar till sig ont under fötterna! =)


Tack för en kul kväll tjejor! =)

Se och njut!!


/Maria

Av Maria - 13 maj 2009 15:56

Måndag skola 9-15.30 & gympa, även ner på stan en sväng för att köpa konfa present till Fia.


Tisdag skola 9-16 efter det träffade jag Carin för planering av förskolans dag, efter det äta, färga Mammas hår och se på DHW.


Onsdag skola 9-15.30 och Aerobic på kvällen.


Torsdag grupparbete i skolan 9-15 sedan plugg och teater på kvällen. "Selmas kärlekar" gick med Gustav, Erica, Per, Erika och Martin. Efter det åka till Mamma för att bli lite vaxad och hämta Chica för att vara hundvakt.


Fredag skola 9-12 sedan planera med Carin mellan 12-17.30, var ävcen ut till Svärdsjö och kikade lite på Hembygdsgården där Förskolans Dag skall utspelas. Sedan varva ned lite på kvällen.


Lördag Fias konfirmation och middag med fika hos Mamsen, sedan hem för en kul kväll med brudarna. (Bilder och beskrivning kommer sen.) Gustav var i Eskilstuna hela dagen.


Söndag Fia konfirmation igen och lunch med Mamsen och dem, sedan en lugn dag med Gustav och lite plugg.


Ungefär så såg min vecka ut, den var så fullproppad att jag inte han blogga någonting. Kanske inte lät så, men det var mycket!


Dax att åka till Mamma och fota, sedan Aerobic!


/Maria

Av Maria - 2 maj 2009 11:37

Inkommen från joggingturen, vi upptäcke till vår förtjusning att det finns eljusspår bara en 300 meter från vår trappuppgång. Lovley! Med tanke på mina knän var det bra att få jogga i skogen och inte på asfalten. Ännu bättre är att det på vintern är skidspår där, jag och Gustav som tänkte köpa oss skidor till vintern och ut och åka. Perfekt! Allting med var vi bor är det bästa, Gustav älskar det och jag älskar det!


Nu, dax för en dusch och ut i solen med en filt, vi tar med oss en piggelin också. Mysigt! Sedan blir det lite undanplockning innan party med tjejorna ikväll! Det blir jag, Erica, Erika och Julia. Och jag ska ha min nya fransklänning, vad jag har tjatat om den =) Gustav ska åka till Per där Martin också skall vara, de ska se film och sådant medan vi dansar av oss!


/Maria

Av Maria - 2 maj 2009 10:18

Tog mig upp i bra tid för att åka iväg på gympa passet som skulle vara idag.. Men när jag kom dit upptäckte jag att det var inställt! och för den delen inställt resten av terminen... Jag och Erika som hade tänkt börja gå på de passen, får bli multiclassic på söndagarna kanske??


Men nu blir det en liten vända med joggande med Gustav istället!


/Maria

Av Maria - 1 maj 2009 10:21

Haha! Det var en himla kul och mysig kväll. Först var det grillning, pojkarna stod i lekparken och grillade, och det blev väldigt gott alltihop! Sedan lite Be-bop-A-lula och Alcazar spelande, låtarna bara gick om och om igen.. :P Karlarna förflyttade sig till vardagsrummet och vi tjejor började fota, det var alla möjliga konstiga konstruktioner vi gjorde för att lyckas med dessa bilder! "Hot hot" På det var hallonchessecake som Gustav gjort. Mums! Och sedan började vi spela "Med andra ord" och jag vann båda gångerna, fick först spela med Per och sedan med Martin. Haha, och Erica skulle ha revanch varje gång =) Hon hade några speciella saker för sig när hon skulle förklara: det var "ssccchh" och "åååh" och "kvack kvack *flaxar med armarna* en liten grön" det skulle vara en groda alltså. Hahha! Sedan blev det lite "Bläckfläck" också, eller vad det nu heter.. Men sedan var det dax för det stora fyrverkeriet! Jag och Gustav hade införskaffat två raketer =) Det var fort över men Fint var det iaf!


Nu ser jag fram emot lördag då vi tjejeor ska ut! =)


/Maria

Presentation


Hos mig snackas det på om allt mellan himmel och jord. Träning och försök till viktnedgång, plugget, vännerna, familjen och så klart min stora kärlek! Allt det och lite till som "ramlar" ur mig. =)

Omröstning

Vem är du som kikat in?
 Kvinna
 Man

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards