]v[aria ♥

Alla inlägg under juli 2009

Av Maria - 17 juli 2009 14:43

Tillbaka på jobbet för ett dygnspass efter några dagars ledighet. Härligt! Känns dessvärre lite drygt att sitta instängd här när det äntligen är badväder igen..


Helgen var lite sisådär, mådde jättekonstigt, började på jobbet där jag mådde så illa att jag höll på att kräkas under några timmar. Sedan har det bara forsatt, har haft ont i magen, det har känts oroligt och svidigt samtidigt som jag under vissa delar av dagarna har mått så illa att jag funderat på om jag inte skulle kräkas ändå. Sen så var det sådant konstigt väder och både jag och Gustav hade en sådan fruktansvärd huvudvärk och vi var helt slut i kroppen och trötta, helt orkeslösa helt enkelt. Var som att vi hade feber utan att ha det. Mysko. Gustav muntrade upp mig genom att köpa en Martina Haag bok åt mig. Underbar han är min Gustav! (L)


Fick åtminstone en tid hos läkaren på måndagen, hon hade visst läst min journal där det stod en del saker som kanske hade varit bra att veta... Jag har tydligen IBS (irriterad tjocktarm) och kronisk magkatarr. Tack! Det var några år sedan jag fick den diagnosen, kunde vara bra om de talat om det för mig också, det kanske kan förklara en del saker om mitt mående. Jaja, nu vet jag att jag borde fundera över vad jag äter och hur jag mår av det för att lära mig vad som min tarm inte riktigt klarar av. Så ska väl magen bli bra tillslut, sen har jag fått börja äta medicin mot magkatarr igen. Fick även en hemsk medicin mot tarmen som skulle göra att det hela saktades ner, det var ju inte direkt vad jag behövde. Jäkla... Det satte ju stopp på allt så nu har jag haft värsta kramperna i magen på grund av det. Jag får helt enkelt äta saktare, och oftare och sedan tänka på vad det är som är bra/dåligt för tarmen.


Annars har de här dagarna varit jättemysiga då lille Amigo är hemma hos Mamsen nu, jag har varit där en sväng varje dag och hälsat på. Det är en riktig goding. Han och Chica har blivit riktigt kompisar också, eller Chica har nog snarare tagit på sig en mammaroll. Hon måste alltid ha koll på honom och hon har blivit mer vaktig nu när han är med. Amigo måste också ha koll på henne, han ska alltid gå efter henne, fast de försöker att göra saker med hundarna var för sig så har de blivit så "beroende" av varandra. Söta är de iaf! =) Kommer lite bilder sen från Amigos första bad och allt möjligt!


Insåg nu att jag måste sätta igång med promenaderna och allt igen, måste ju se lite snygg ut åtminstone till Photostylingen jag ska på i slutet av september. Fick det i 20-års present av Mamma och nu börjar det bli dags =) Ska bli riktigt kul, vill vill gärna gå ner något kilo innan dess... Jag var riktigt på G förut och gick ner en 4-5 kg, men så började semestrar och man var borta och hit och dit, så det blev jättesvårt att hålla i det. Skall försöka igen nu. Gick åtminstone till jobbet idag, hade sällskap av älskling som bar all min packning inför det kommande dygnet (Tack!), värdens brantaste backe och varmt så det blev lite drygt, men skönt. Hittade en närmare väg till jobbet, nu tog de ca. 40 min att gå annars hade det nog tagit över 1h att ta den andra vägen. Visade sig att jag alltid har tagit världens omväg.... Så ska gå hem från jobbet i morgon också =) Sen på kvällen blir det Grillning hos Nutti och Richard, vi ska dit hela familjen. Riktigt trevligt! Skall dessvärre upp och jobba kl. 7 på morgonen på söndagen.. men, men.. =)

Micke är här nu också, han kom hit i onsdags, så skönt att ha honom här uppe!


Vill bada! =)


/Maria

Av Maria - 10 juli 2009 07:09

Åååh, härliga morgon... Eller backa bandet lite nu. Hade sovande jour i natt, inte för att det blev mycket sovande. När jag äntligen hade somnat in, vaknade jag av... att jag dunkade armen i väggen så de small ordentligt! Sen så låg man där och vände och vred igen. Fick nog åtminstone ihop en 4h sömn så jag ska nog kunna ta mig igenom den här dagen. Nu är det faktiskt bara 6h kvar innan jag har tagit mig igenom mina 23h. Skönt!


Kändes konstigt att sova utan Gustav i natt, det var jättelänge sedan vi sov utan varandra. Kändes konstigt att inte ha hans trygga och varma kropp intill sig, så att varje gång man tycker det känns läskigt så kramar han om en lite extra och flyttar de sista millimetrarna närmare för att jag ska veta att jag är trygg. Vad jag saknar honom! Har varit hemifrån alldeles för länge nu...


I eftermiddag är tanken att Sara och hennes Björn ska komma förbi och hälsa på oss en sväng, ska bli trevligt, är ju inte ofta vi träffas. Vi tar nog en fika hemma hos mig och Gustav. Sen ska jag dona lite med Mammas hår inför att hon och en kompis ska åka en sväng med Slussbruden, räkkryssning. Lite avis blir man ju =) Annars blir det förhoppningsvis en långpromenad (blir så rastlös i kroppen här) och massor av mys med älskling (vi har ju lite att ta igen nu)! ;)


/Maria

Av Maria - 9 juli 2009 18:34

Jag saknar solen, värmen, vattnet, allt. Saknar att glassa i solen på stranden samtidigt som man vet att med varje färg man bygger på huden, desto snyggare blir man.. faktiskt. Alla blir snyggare solbrända! =) Och hur mysigt är det inte att svalka sig i vattnet i armarna på sin älskling. Saknar det så. Speciellt nu när jag sitter på jobbet och kikar ut på regnet. Lyckligt vis har jag en helt underbar bok med mig idag. Martina Haag "Martinakoden". Det är första gången jag skrattat åt en bok, den är lättläst och så jäkla rolig och nere på jorden. I love it! Har dessvärre snart tagit mig igenom den så vad ska jag då göra? Måste införskaffa hennes andra två böcker!


Vilken huvudvärk man får av det här vädret, blir alldeles öm i hela kroppen också. Nej, kanske dags att äta sin middag nu då.. Har bara 18 h och 15 min kvar innan jag får åka hem till min älskling... Får förhoppningsvis några kronor för det iaf =) Gustav är åtminstone inte själv i natt, han är hundvakt åt Chica över natten så han får allt mysigt sällskap ändå. Är avis även på det .. Haha!


Just det: Micke hade uppkörning idag och han grejjade det! GRATTIS! Bara lite skrivning kvar och sen så är körkortet ditt! =)


/Maria

Av Maria - 9 juli 2009 18:30

I tisdags hade jag en ledig dag och vi passade på att åka till Tuula för att kika på valparna och framför allt på den lille sötnosen Amigo som Mamma ska ha! En riktig goding, lugn och fin och mysigt pussig. Är sååå avis... En vacker dag är det min och Gustavs tur att skaffa oss en liten goding! =) Just nu är det för osäkert medan vi går i skolan då man är i skolans så olika mycket hela tiden, dessutom lever vi på studielån och det är inte mycket att hänga i julgranen... Men sen så!! =)


På söndag får de åka och hämta den här sötnosen, förhoppningsvis kan man sno hem den ibland sen när den växt på sig lite. =)


/Maria

Av Maria - 6 juli 2009 15:55

Måndag

Vår 1 års dag, bilen går sönder och jobb.


Tisdag

Får veta att bilen är mer trasig än vi trott (det kommer bli riktigt dyrt), vi åker till stugan, romantisk middag som Gustav bjuder med mig på på Högbobruks hotell (2,5 h var vi där ;)), mys i hamocken med ett glas vin och ljus sedan film i stugan.


Onsdag

Bada, sola, jag rensar fram gången framför stugan och Gustav tar reda på vass, God middag (grillade grönsaker och fläskfilé och ljummen potatissallad)med Gustavs mamma ute i solen. Jag och Gustav tog också en tur med kanoten i solnedgången, både himlen och vattnet var alldels rosa. Mysigt!


Torsdag

Solar och badar, följer med Gustavs pappa och hans fru ut med båten, god lunch på båten och vi hoppar ifrån den och badar åker sedan i ett rep bakom den! =) Tillbaka till stugan där vi tar fram den stora surfingbrädan, jag ligger som en drottning på den och solar medan Gustav paddlar runt den och mig. Vi brände oss den dagen. Middag och ihoppackande innan vi åker hem igen.


Fredag

God lunch på Dalasalen som Totto bjuder på inför min födelsedag, Gustav går hem och pluggar medan jag följer med Mamma och solar&badar sedan lite letande efter gardiner i Blge. Hem igen och lite mys med Gustav på kvällen.


Lördag

Städande och tvättande, ihopplockande av vitrinskåp och bokhylla, Mamma och Totto hjälper oss, vi satt upp hyllor och iköket och packade in i alla de nya skåpen. Letande efter gardiner igen, köper till slut ett påslakan som Mamma så snällt tar hem och syr om åt oss. Gustav gör hallonchessecake och sitter sedan uppe hela natten och pluggar. Tack Mamma och Totto för all hjälp! Ni är underbara!


Söndag

Min födelsedag. Mysig frukost med Gustav, sedan städande och mer upppackande, jag bakar rulltårta. Vi gör oss iordning och kalaset börjar. Gästerna var: Mamma, Totto, Emil, Fia, Chica, Stig, Barbro, Margot, Peder och Eva. Trångt men mycket trevligt! =) Fick många fina presenter, en volymmaster & ljudbok av Mamma (även fler saker), stora härliga badlakan av Stig & Barbro, Böcker av Peder & Eva och Oljefärg och bordstafli + duk av Margot. Och det jag fick av Gustav har jag ju redan skrivit, vad jag längtar! =) På kvällen gjorde vi god mat med Raclettgrillen och såg sedan film och tog en liten promenix och bara hade en mysig och lugn kväll.


Har haft en härlig vecka tillsammans med Älskling! =)


Och idag är det jobb som gäller för min del. Det är väl allt :P


/Maria


Ps. Snart kommer fler bilder upp!

Av Maria - 5 juli 2009 09:55

Idag är min dag, jag fyller hela 21 år idag. Det är väl på tiden att jag tar och blir lite äldre, än så länge är jag ju inte för gammal ;) Aja.


Det var en underbar morgon, vaknade av att älskade Gustav kom in med en bricka med pannkakor, glass och jordgubbar och ett sådant fint kort han själv pysslat ihop. I det står det att i september ska vi åka till Sthlm, äta god middag och se musikalen CATS på cirkus!!! :D Lycka! Sedan skall vi bo på Scandic och äta god hotellfrukost innan vi åker hem igen. Vilken present! Nu har jag verkligen något att se fram emot! =)


Nu är det dax för lite plockande här hemma och även lite bakande innan gästerna kommer =)


/Maria

Presentation


Hos mig snackas det på om allt mellan himmel och jord. Träning och försök till viktnedgång, plugget, vännerna, familjen och så klart min stora kärlek! Allt det och lite till som "ramlar" ur mig. =)

Omröstning

Vem är du som kikat in?
 Kvinna
 Man

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards