]v[aria ♥

Alla inlägg under september 2009

Av Maria - 10 september 2009 16:36

Snacka om att man kan sysselsätta sig med precis allt man inte borde. Nu bakas det muffins, jordgubb och blåbär/hallon. Blev ju såå sugen! Tur att man ska och träna strax över 2 timmar sen! ;)


Hordhubbar


/Maria

Av Maria - 10 september 2009 15:32

Vad jag är seg idag, ingen lust att göra någonting alls. Den här dagen har inte använts till att göra mycket nyttigt, bara en promenad, handlande och lagande av god mat. Sedan fastade vi i soffan alldels för länge, men det är faktiskt ganska skönt att inte göra så mycket också. Nu borde vi plocka undan lite här och plugga, men fy vad tråkigt det lät! ;)


Bara att ta sig i kragen.


/Maria

Av Maria - 10 september 2009 11:59

Åh jäklar, idag har man träningsvärk igen! Igår var det en superkul och superjobbig Box med Zara, Jonas och Gustav, efter det stannade jag kvar på Pilates också men då var det segt. Idag har träningsvärken hittat tillbaka igen som första veckan, under vecka två kände jag inte riktigt någon träningsvärk. Men det är ganska härligt om än jobbigt =) Ikväll ska det fyllas på, då ska vi alla fyra gå på BodyPump och pumpadumpa lite. Jag älskar hur jag och Zara peppar varandra under träningen, det får en att hålla ut det sista lilla man har att ge. Efter BobyPump är det StepUp får se om jag stannar kvar på det också. =)


Idag är det hemstudier, men först blir det en promenix med Gustav ner till Apoteket och Willys, vi ska laga god lunch idag en asiatisk (supersmal, stod det i receptet) kycklingsoppa, mumma!


Jag jobbar stenhårt på att inte bli sjuk, för det får jag bara inte bli. Känns att man har något skit i kroppen, är lite tyngre när man tränar och så gör ju halsen lite ont. Jag ignorerar, äter en halstablett då och då och massvis av vitaminer. Jag ska vara frisk!


/Maria

Av Maria - 9 september 2009 16:06

Förmiddagen spenderades på skolan med Julia, vi läste mangaserien, svarande på alla frågor som vi skulle, skrev ut, fixade lite OH bilder, planerade hur redovisningen skulle gå till och tränade en gång. Allt på 3 timmar, mycket effektivt måste jag säga! =)


Tänkte vara lika effektiv hemma, lagade lunch, fikade lite Te efter lunchen, och fastnade i soffan framför ett DHW avsnitt. OCh sen då? Jo då gick jag och lade mig, tänkte att det vore bra att få sova lite så jag bli piggare. Är rädd att jag håller på att bli förkyld så jag försöker tänka bort det och bara tänka frisk, frisk, frisk! Annars kan jag inte träna och så är det svårt att hålla sig ifrån att stoppa i sig en massa onödigt då man bara ligger där och mår skit. Dessutom skulle skolarbetet bli så mycket tyngre då också.. Måste hålla mig frisk, så nu äter jag ordentligt med vitaminer! =) Håll tummarna för mig! Alltså, sen jag kom hem har inte mycket vettigt gjorts så kanske borde sätta fart nu då?


Ikväll är det Box & Styrka som gäller. Både Zaras karl Jonas och Gustav ska hänga på, riktigt kul! Efter det blir det antagligen Pilates för min del, ingen annan vill nog vara kvar på det, men jag vill ju, så det visar sig. =)


/MAria

Av Maria - 9 september 2009 15:33

Tänk om man kunde med det åtminstone lite... Aaaah! Det kanske är dags att lägga på minnet allt som Gustav visar mig om Photoshop..? :P


/Maria

Av Maria - 9 september 2009 07:46

En ny morgon, en ny onsdag. Lika trött som varje morgon, jag vill sova lääänge! Nu ska det kläs på och allt vad det innebär, och sedan drar jag vidare till skolan där jag och Julia ska arbeta med att granska en mangaserie som ska redovisas på fredag. Igår kväll jobbade jag på flitigt med min bilderbok (Stolt). Skrev text, rimmande text till 9 sidor. Det tycker jag var bra jobbat, men det är lite kvar, sedan ska blider tillkomma och så måste texten såklart finslipas den med. Nu är jag på G! =)



/Maria  

Av Maria - 8 september 2009 21:09

arbeta med min bilderbok, jag kan inte förstå varför jag inte har det minsta motivation. Jag tycker det är jättekul att skapa både i bild och text, men det här.. det går bara inte. Egentligen tycker jag att det här med bilderböcker är väldigt intressant och kul att arbeta med, men när det kommer till att skriva min egen finns där ingen inspiration och motivation. Jag har kommit på flera ideer, men inte byggt vidare på någon riktigt. När jag väl ska ta tag i det tar det liksom stopp. Jag har faktiskt många bra ideer och jag har valt vilken jag ska köra på. Men hur tusan börjar man? Min plan är att börja med texten nu, jag har ju redan en ide om hur karaktärerna ska se ut, om jag får till lite text kanske jag lättare kan skapa bilder utifrån den...? Men sätt igång då... Nej, men när man haft en fullspäckad dag är det ju rätt skönt att sitta och slappa lite, eller ska jag kanske gå och sova tidigare ikväll och hoppas på att faktiskt vara pigg till imorgon, fast nu blev jag ju piggare igen. Skit också. Måste sluta skriva här och beklaga mig och istället sätta igång med arbetet. Dags att stänga ner bloggandet för kvällen. Natti Natti allihopa!


Tack Zara för en rolig Body Pump ikväll, träningen skulle inte vara det den är utan dig! =)


/Maria

Av Maria - 8 september 2009 17:52

Hel lång dag i skolan idag, har lyssnat och skapat en del. Sedan en snabb fika hos Mamsen för att hämta en Mangaserie som skall granskas i morgon. Nu är det dags att åka på Body Pump med Zara! =)

/Maria

  

(Vad chockad jag blev när det inte såg ut som vanligt här ;))

Presentation


Hos mig snackas det på om allt mellan himmel och jord. Träning och försök till viktnedgång, plugget, vännerna, familjen och så klart min stora kärlek! Allt det och lite till som "ramlar" ur mig. =)

Omröstning

Vem är du som kikat in?
 Kvinna
 Man

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards