]v[aria ♥

Alla inlägg under januari 2008

Av Maria - 31 januari 2008 20:03

Har precis snackat med Gullbull (Sophie) Hon är så söt som en sockerbit och jag skrattade så jag blev alldeles varm i hela fejjan. Kan erkänna att jag är alldeles övertrött, vilket gör det hela värre!! :P Vi började snacka om att vad en viss person ska få när hon fyller 20, kan inte säga vem det är för då får ju hon veta! ;) Men iaf så sa jag att vi skulle ge henne något snuskit och roligt! Gullbull svarade att hon var så glad att jag sa det så hon slapp :P Hon vill inte vara så snuskig, men hon blir det alltid i mitt sällskap! ;) Så jag började prata om en dildo och då säger hon plötsligt: -Jag har ingen dildo!? Haha! Det lät precis som hon menade att om hon haft en så hade födelsedagsbarnet kunnat få denna använda dildo i present! Jag höll på att skratta ihjäl mig, jag måste ju erkänna att bilderna jag fick i huvudet var först att Gullbull och sedan födelsedagsbarnet använde den!! ;) haha! I alla fall, vi fortsatte vårt samtal och det blev bara värre och värre, det slutade med att jag gjorde något mystiskt skratt och hon säger: - Vad var det där för ett läckert skratt.... Du är obehaglig! :D Hon är söt hon Gullbull! Vi bestämde iaf att då jag ska åka till Blge i morgon så ska hon få åka med från Falun, jag vet inte vad hon skulle göra men ändå :P


Annars har jag jobbat idag, det har varit kul men samtidigt lite kämpigt då jag inte känner mig allt för uppåt hela tiden. Med allt som hänt så är det så många frågor och funderingar som snurrar runt i huvudet på mig... Jobbigt är det, men det ska väl gå över snart. Känner mig gladare än någonsin, men samtidigt ledsen emellanåt.. Så är det ju.


Tomorrow is the day! som jag har väntat på hela veckan :D Ska på tutten med Jennifer och Per och sedan ha mys hela helgen :D Längtar som dagen innan julafton! :D haha!


Hej Svejs!

/Maria

Av Maria - 30 januari 2008 19:40

Haha! Jag har blivit en riktig datanörd nu när jag är inneboende hos Mamma och har datorn till hands hela tiden. :P


Måste bara skriva dagens bästa citat, sagt av Krille:

- Orka med kärlek... Det är bara något man blir kåt och konstig av! :D


Hej Svejs!

/Maria

Av Maria - 30 januari 2008 16:46

Usch vad trött jag är idag. Gick upp 5.00 i morse, sedan har jag jobbat och varit ner på stan en sväng. Behövde en halterneck BH till på lördag när vi ska ut. Jag hittade en men vi får väl se hur bra det blir... var ju inte direkt en sådan jag hade hoppats på att hitta. Men enkla halterneck BH:ar finns bara för de med minimala tuttar. En annan med värsta bamsarna (eller vad man nu ska kalla dem) har lite mer problem :P


Känner mig alldeles depremerad över min kropp. Jag tycker verkligen att jag bara är fet och ful. Men det får väl duga ändå, vissa dagar kan man ju faktiskt känna sig vacker men det brukar ofta gå över ganska snabbt... Nu när det har hänt så mycket så har det här med min viktnedgång stått stilla, jag orkar liksom inte ta tag i att träna och sådant. Jag behöver få energi! Och det kanske jag får i helgen ;)


Just nu så funderar jag på att släng ikull mig en stund, skulle behöva få sova några minuter. Det värsta är att jag får sånt problem att somna i natt då istället.... Men det får jag ta! :P


Snart är det Fredag!!! :D


Hej Svejs!

/Maria

Av Maria - 29 januari 2008 20:59

Jaha! Nu har man ju lust att strypa sig själv, då jag precis skrivit en lång blogg och ska spara och så blir det felrapport och hela sidan stängs ner. Gaaaaah!!!


Idag har jag jobbat mellan 7.00-16.30, sedan har jag bara varit hemma, käkat lite och hjälpt till med tvätten. Annars har jag inte gjort mycket, färgat mammas hår iaf och strax ska jag hoppa i sängen då jag börjar 6.15 i morgon.


Igår jobbade jag mellan 11.00-18.00, det var himla skönt med en sovmorgon eftersom jag bara sov ca. 4 h natten innan. Jennifer hon somnade på ett kick men jag låg och bubblade med Per så han inte kunde sova (eftersom jag inte var trött) :D Jennifer vaknade upp en sekund och kikade på mig och sa: -Vaaaa?! Och såg ut som hon sålt smöret och tappat pengarna!! Haha! Hon är söt hon. Inte kommer hon ihåg det heller... Jga kan lovat att hon hade velat se sig själv i det ögonblicket! :P Iaf efter jobbet åkte jag hem och åt lite och sedan åkte jag och Mamsen till hennes salong, där gjorde hon en ögonfranspermanent på mig, skitsnyggt blev det! :) Och sedan vaxade vi varndras ben. Så nu Jennifer är jag len som en babystjärt på benen! :D Sedan åkte vi iväg och solade, mycket mysigt! Skönt at få pyssla om sig lite, då känner man sig mer tillfreds med sig själv, lite gladare och fräschare. :)


Det känns som att jag denna vecka bara väntar och väntar på att det ska bli helg, och man får busa av sig med Jennifer och Per. Det ska verkligen bli skitkul!! Vi har en minst sagt speciell relation vi tre :) Riktiga bästisar är vi!! And I love them with all my heart! <3 

Nej, nu lär jag göra mig i ordning för sängen så jag kommer upp i morgon! :) Natti natti!


Hej Svejs!

/Maria

Av Maria - 28 januari 2008 17:53

  • Nämn något som gjorde dig glad igår: Att vaxa benen och sola solarium
  • Vad gjorde du kl 8 i morse? : jobbade på dagis 
  • Vad gjorde du för 15 minuter sedan?: nös
  • Det sista du sa högt?  Ja.
  • Vad har du druckit idag? Vatten, kaffe, te och mjölk 
  • Vad var det senaste du åt? Fikade lussekatter med Mamsen och Emil 
  • Vad var det senaste du köpte? Solarietid
  • Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun
  • Vad är det för väder hos dig just nu? Ganska vindstilla men mörkt! 
  • Godaste glass-smaken? Gammeldags-vanilj eller isglass  
  • Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja!
  • Sover du tungt? Nej, sover väldigt dåligt. 
  • Drömmer du mycket? Jajamensan
  • Mardrömmar? Någon gång ibland
  • Vilket ämne är roligast i skolan? Går ej i skolan just nu.. 
  • Trivs du med ditt jobb? Jag vikarierar och får flytta runt mycket, vilket kan vara jobbigt, men när jag väl kommer in mig någonstans så trivs jag som fisken i vattnet! 
  • Favoritklädsel? Något som får mig att se smalare ut, antagligen svart..
  • Favoritlåt just nu? Oj, de är många. Men sådana sköna "skaka rumpan" låtar slår aldrig fel!!
  • Vad ser du om du tittar åt höger? En hylla full med Herbalife produkter!
  • Vad gör dig glad just nu? Tanken på helgen jag har framför mig som jag ska spendera med Jennifer och Per. 
  • Vad ska du göra härnäst? Hjälpa Mamsen med maten
  • Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt.
  • Humör just nu: Trött med huvudvärk men har ändå väldigt mycket energi. 
  • Sommarplaner: Ha en kul sommar!! 
  • Hur många kuddar sover du med: Två
  • Spelar du nåt instrument: Nejje
  • Vilka är viktigast för dig: Mina nära och kära
  • Snarkar du: någon gång ibland
  • Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Den var svår, kanske att kunna flyga! 
  • Vad vill du jobba som? Är lite kluven där, men barn ska vara inblandade. Kanske kurator. 
  • Stökigt eller välstädat? Vill gärna ha det välstädat, men det blir väldigt lätt stökigt. 
  • Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej, skulle inte tro det... 
  • Gillar du att sjunga? Jaa, det är helt underbart
  • Vad gör du om du får hicka? Sväljer tre gånger under ett andetag, det brukar fungera. 
  • Vad längtar du mest efter just nu? Att det ska bli fredag!
  • Av Maria - 27 januari 2008 20:50

    Söndag idag. Ny börjar en helt ny vecka igen, jag längtar bara tills nästa helg för då ska jag och Henniher och Per allt busa runt!! Det blir krogen och allt möjligt!!


    Gud vad jag tycker om mina små bäverfisar (jennifer och per) Jag vet att de alltid finns där för mig i vått och torrt, jag kan alltid vara mig själv ibland dem och jag skrattar eller stördar mig aldrig så mycket som när jag är med dem! :) Jag älskar er båda två! Igår, lördag, var jag hemma hos dem och sov över och allt. Det var precis vad jag behövde, skratta, hoppa runt till musik och vara helt störd tillsammans med jennifer och sedan ha nakenparty!! :D Det är vår standardgrej tror jag :P Lyckosten Per hade det bra inatt, en nakenfis på var sida!! :D haha! Vi har det inte lätt vi!! Vid 2.30 tiden gick vi och lade oss, jennifer somnade ganska snabbt medan jag och per babblade på till 5.30 så jag kan inte påstå att man sovit mycket. Till helgen har vi tänkt vandra runt på Tuttmetropolen och sedan ut och partaja! :) Säkert Naturistlekar på natten sen som vanligt :P Idag tog vi en promenix i solen och höll på att frysa ihjäl av den jäkla blåsten! Vi tog några bilder men resultaten blev väl inte så bra :P haha!


    Sedan så har jag varit med Mamsen och hållt i Öppet Hus i Lottis Oriflamelokal, idag kom det faktiskt lite folk så det var trevligt. För övrigt är jag helt urladdad, behöver verkligen ta mig en lur :) Det var allt för idag :)


    Hej Svejs!

    /Maria





    Känner mig så arg, ledsen och besviken på dig. Allt man har gjort för dig betydde tydligen ingenting. Jag har nog aldrig mött någon som ljuger så jävla mycket som du! Jag ångrar verkligen tiden med dig. Och det är du som fått mig att känna så..... Behöver inte nåmna något namn, alla vet redan vem du är. Bara något jag behövde få ur mig.

    Av Maria - 26 januari 2008 18:23

    brukar du?


    titta på dig själv i spegeln : jaa..

    gnälla: ja, det är klart. Allt känns mycket bättre sen :P

    sova: älskar att sova

    ha ångest: hit och dit de flesta dagarna.

    skada dig själv med flit: joo, men det var längesen...

    ta mediciner du inte borde ta: nej

    vilja dö: nej, jag vill leva!

    drömma mardrömmar : då och då men det är glömt ganska snabbt när jag vaknat :P

    drömma sexdrömmar : haha jaaa!

    klä dig i svart: använder svarta kläder ganska ofta, man ser ju faktiskt lite smalare ut då...

    gå till kyrkan: haha ibland, kan vara lite mysigt.

    gå i skolan: nej, har gått ut redan.

    röka: nej!

    ha sex: men det är väl klart. Någon gång ibland iaf :P

    ljuga: nej, försöker hålla mig ifrån det, men visst kan man behöva förfina sanningen ibland...

    hata folk: ja, faktiskt finns det några få....

    lita på folk: ja, lite för mycket ibland...


    vem?


    saknar du: Micke, bror min.

    vill du döda: inte döda men dunka på lite... Det är en han.

    rörde dig sist: Tomas, när han väckte mig :P

    vill du slå: oj ja! Honom!!

    vill du kittla: Jennifer ;)

    kramade du sist: Mamma

    vill du prata med: någon trevlig kompis

    skrek du på: det är nog säkert Mamma :P

    sårade dig sist: Han...

    vill du bli galet full: jaaa och bara ha skitkul!

    gjorde dig riktigt glad: Det måste nog bli Jennifer och Per!

    fick du sms från senast: Mamma

    ringde dig senast: humms.. Det blir nog Mamma det med.

    är vackrast på jorden: Min Mamma ;)


    har du?


    för många vänner: Knappast, snarare för några..

    tvångstankar: jaa, det har jag nog.. Fast inget allvarligt :P

    någon annan psykisk sjukdom: nejje

    någon skada: nej

    färgat håret: Jajamensan

    brutit några ben: neppsan

    några piercings: nej, bara hål i öronen

    egen dator: nej, eller ja, jag äger den inte men använder den :P

    bra självförtroende: neeej

    kysst någon: Japp ;)

    haft sex : Oh ja! :P

    köpt kondomer: haha jaaa..

    tagit nakenbilder: ja

    sagt jag älskar dig till någon idag: yes

    bjudit ut någon: humm... vet inte kanske..?

    varit kär: ja

    dumpat någon: ja

    blivit dumpad: ja, det tror jag..

    velat vara otrogen: aldrig

    varit otrogen : neej!

    lämnat landet : ja

    rymt hemifrån: ja, på tre hjulingen :P

    tuttat eld på nåt: jaa, det har jag kanske :P

    gjort något olagligt: ja


    hur?


    svarar du i telefonen : Hej det är Maria, oftast :P

    fördriver du tiden: datorn, tvn eller med något annat.

    mycket pengar har du: Åtminstone så jag klarar mig.

    ofta bäddar du sängen: Åtminstone lägger jag till täcket varje morgon :P

    ofta diskar du: ibland

    ofta städar du: när jag inte står ut längre

    många stör du dig på: oj, de är nog många de...

    ofta träffar du din familj : varje dag

    Av Maria - 25 januari 2008 23:35

    Ojojojoj!


    Det har hänt mycket på sistione. Jag har börjat mitt vikariat på Vallen och trivs jättebra, ungarna är helt underbara och personalen trevlig! Visst är det lite trögt ibland med tidiga mornar och hela dagarna runt barn, man blir slut i huvudet. :P Men annars känns det jättebra!

    Just nu håller jag på at flytta för fullt också, jag får först vara lite inneboende hos Mamsen medan jag letar lägenhet. Det finns inte en enda 1:a ledig i Hosjö. Det är jättedåligt med mindre lägenheter. Men jag letar för fullt iaf. Vill inte sova på en madrass på golvet resten av mitt liv. :P haha! Mamma och Thomas har varit helt underbara igenom allt detta och tagit väl hand om mig och hjälpt mig med allt. Vad skulle jag göra utan dem? I love you!! :) Anledningen till att jag flyttar är ju då för jag blitt singel, vad jag fattar det som iaf. Lika glad är jag för det. Allt som hänt har varit jobbigt men samtidigt har det kännts jättebra, det är som att jag gått och väntat på detta. Att han skulle förlova sig med mig på julafton fattar jag inte. Men han har visat vem han egentligen är och den personen skulle jag inte vilja dela mitt liv med. Om jag ska vara ärlig har jag varit gladare de senaste dagarna då jag inte haft någon som tyngt ner mig. Nu har jag tänkt satsa på mig själv, göra saker som jag tycker är roligt och inte behöva bry mig om alla andra utan bara mig själv för ett tag. Det kan jag nog behöva.


    I helgen ska vi då flytta klart mina saker, har inte mycket kvar nu, sen är jag fri som en fågel.. typ :P haha! Sedan är planen att åka till Jennifer och få flamsa runt och bara ha kul! Hoppas flytten inte drar ut för mycket på tiden bara.


    Nej nu ska jag packa in mina kläder i garderoben! :)


    Hej svejs!

    /Maria

    Presentation


    Hos mig snackas det på om allt mellan himmel och jord. Träning och försök till viktnedgång, plugget, vännerna, familjen och så klart min stora kärlek! Allt det och lite till som "ramlar" ur mig. =)

    Omröstning

    Vem är du som kikat in?
     Kvinna
     Man

    Fråga mig

    0 besvarade frågor

    Kalender

    Ti On To Fr
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25 26 27
    28 29 30 31
    <<< Januari 2008 >>>

    Tidigare år

    Sök i bloggen

    Senaste inläggen

    Kategorier

    Arkiv

    Länkar

    RSS

    Besöksstatistik


    Ovido - Quiz & Flashcards