]v[aria ♥

Alla inlägg under april 2009

Av Maria - 19 april 2009 23:16

Äntligen klar med rapporten om Barns estetiska utveckling. Det var faktiskt ganska intressant, men tråkigt att sitta och skriva för sig själv nu när man vant sig vid grupparbeten. Imorgon redovisning, får allt se hur det går =) Imorgon blir också premiären för Gymmix. Jympa med Erika, det ska bli riktigt kul!


Idag byttes det till sommardäck, då min bil är lite extra jobbig jämt så fick Gustav bråka en del, men det fixade sig till slut, men lite hjälp från Totto. =) Och nu har vi myst framför tv:n, helt nyttig har man inte varit idag.. lite bakismat mm. haha. Nej, Dax att sussa lite nu...


Natti natti!

Jag älskar dig min Gustav!


/Maria

Av Maria - 18 april 2009 11:10

Lägger upp några läckra bilder från Grillningen i Slätta förra helgen. Jag har ju redan skrivit om hur kul det var. Men..... det var skitkul! =)


/Maria

Av Maria - 15 april 2009 19:11

Woohoooo!

Jag har fått en bärbar dator av min älskade Gutsav! Han tyckte jag behövde det när jag ska plugga och så. Supersnällt av honom, han skämmer verkligen bort mig. Fast Mamma sa att det är jag värd, så jag får väl hoppas att det är som hon säger... :P


Skola idag, lektion i muntlig framställning. Vi fick några roliga uppgifter men var riktigt trött efter att ha ställt om dygnet lite.. Det tvättas för fullt och vi har nyss ätit hemmagjorda hamburgare, jag var kocken idag. =)

 Och nu ska vi fortsätta se på "The green mile".


 Tack så mycket Gustav! (L)

/Maria

Av Maria - 13 april 2009 17:50

Lägger några sekunder på en blogg nu medan Gustav lagar mat. Enchiladas blir det (stavfel?) Mumsigt iaf! Känns lite tråkigt då man inte ens har tid att skriva ett litet inlägg, är ganska skönt att skriva av sig även om man inte kan ta med alla sina små hemligheter eller tycken i bloggen.

Har haft en skön påsk. Vi har verkligen haft helg, varit uppe längre och sovit längre, sen frukost framför TV:n.. Det har varit skönt, men vanor är också skönt.

Micke lämnades av på tåget i morse, ville nästan inte släppa hem honom då dom inte är snälla med honom där nere. Är så arg! Han är stark den grabben, även om han inte är så hård som på utsidan så vet jag att han klarar sig. Han kan stå på sig. Min älskade bror.

Mamma fick spendera natten på akuten då hon fick infektion i hålet där en slang till magsäcken går in. Äntligen fick hon komma hem efter en massa väntan. Penicilin och alvedon är vad hon behöver nu. Var tydligen många stor olyckor som hänt idag, dessutom är det påsk och dåligt med personal. Så mamma fick vänta flera timmar på att doktorn skulle klämma henne på magen och låta henne gå hem.... Tråkigt.

Hade en otroligt trevlig kväll i lördags! Var grillning i Slätta med Erica, Per, Erika och Martin. Supergod mat och trevligt hela kvällen igenom. Blev lite kortspel och läckra kort. Hoppas på att få dom av Erica sedan! =) Vi ska fortsätta vårt trevliga nästa helg då vi antagligen drar till Borlänge och äter på resturang, sedan vet man aldrig vad som händer. Goa tjejor de där Erickorna!

Har även hunnit med en middag med Morbror Nisse och hans Carro, även kusin vitamin Madde var med. Jättetrevligt det med! Blev kalkon som stackars Mamma missade då hon låg på akuten...


Nu blev det mycket på en gång. Är ordentligt vimsig i kolan nu när det är så ycket som snurrar. Skolarbeten, besiktning i morgon (det skulle vara ett under om forden går igenom - skroten nästa) och jag vet inte vad, hann till och med glömma det! Snurrigt.

Ska se efter om min mästerkock behöver någon hjälp i köket nu. Puss på han - Min Gustav!


/Maria

Av Maria - 5 april 2009 11:23

Söndag idag och dax att fortstätta fixa i lägenheten. Igår började vi ta reda på alla säckar med kläder, skor, jackor, väskor mm. Det fanns några stycken, så nu ser man faktiskt golvet i datarummet :P En otroligt skön känsla att kunna leta efter kläder i garderoben och inte i säckar. Har dock lite kvar att lägga in, vi ska iväg till Rusta senare och kolla om dom har någon trådback där, det fattas lite hyllor i min ena garderob.. Men det kommer bli jättebra! Sedan blir det att sätta ihop våra nya möbler.


Igår kastades det en massa skräp på soptippen, sedan blev det en fika hos Mamsen, sedan packa upp säckar som jag skrev.. Men efter det åkte vi tillbaka till Mamma för att få  Tacos, lär passa på att vara där lite nu innan Micke åker tillbaka till Gotland igen... Sedan såg vi "främmande fågel" den var jättebra =)


Nu kommer Gustav snart hem med frukost, så ska nog duka lite =)


/Maria

Av Maria - 3 april 2009 20:56

Gustavs lägenhet är ute nu också. Den är jättefin =)


http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/390552

Av Maria - 3 april 2009 20:43

Nu var det ett tag sedan jag skrev blogg. Det har varit fullt upp dessa veckor, inte en stund ledig. Dagarna går fort också, redan helg. För en gångs skull längtar jag faktiskt till måndag, bara för att få redovisa vår historiska tablå, det ska blir riktigt kul!! =)


Idag har jag och Gustav storshoppat på IKEA. Sängram, sängbord/hyllor, datorstol, datorbord, kökslampa mm. Massor av saker för mycket bra pirs. IKEA är alltid bra! =) Det har varit en mysig dag och just nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem från att ha lämnat tillbaka släpen hos sin Mamma. Ikväll ska vi allt mysa framför TV:n =)


Mina knän har gjort ont de senaste dagarna.. Har fått några fler övningar av sjukgymnasten, så har köpt mig en boll så jag kan träna på. Knäna är som bäst då jag är igång lite. Sitter jag stilla eller står för mycket får jag jätteont. Skulle vara skönt med en simtur i morgon, får s evad vi hinner med då vi har en del att packa upp... =)


Igår hade jag en mysig stund på stan med Carin, vi fikade och planerade inför "Förskolans dag" och sedan följde hon mig på en liten shoppingtur, hittade mig en jeansjacka och ett par tygskor, mycket nöjd =) På kvällen igår hjälpte Micke till att fixa med min bil. Hade sådan "tur" att det gick hål på en slang som bensinen går genom så igår sprutade det bensin efter bilen, men det lyckades Micke och Gustav fixa till. Fick mig en ny gummiupphängning till avgassystemet också, den andra hade visst gått av, fast som tur var släpaded det inte i backen iaf :P "- Det är så med gamla bilar...." Vill ha en NY bil!!!!


Mamma kom hem från Uppsala i tisdags också. Hon mår helt okey men måste ta det lugnt hela tiden med tanke på att hon är ihop sydd i magen. Sedan har hon ju helt nya rutiner när det gäller mat nu också, men det fungerrar okey som tur var. Skönt att ha henne hemma igen! =)


Dax att umgås lite här nu tills Gustav kommer och hämtar mig.

/Maria

Presentation


Hos mig snackas det på om allt mellan himmel och jord. Träning och försök till viktnedgång, plugget, vännerna, familjen och så klart min stora kärlek! Allt det och lite till som "ramlar" ur mig. =)

Omröstning

Vem är du som kikat in?
 Kvinna
 Man

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards