]v[aria ♥

Alla inlägg den 6 juli 2009

Av Maria - 6 juli 2009 15:55

Måndag

Vår 1 års dag, bilen går sönder och jobb.


Tisdag

Får veta att bilen är mer trasig än vi trott (det kommer bli riktigt dyrt), vi åker till stugan, romantisk middag som Gustav bjuder med mig på på Högbobruks hotell (2,5 h var vi där ;)), mys i hamocken med ett glas vin och ljus sedan film i stugan.


Onsdag

Bada, sola, jag rensar fram gången framför stugan och Gustav tar reda på vass, God middag (grillade grönsaker och fläskfilé och ljummen potatissallad)med Gustavs mamma ute i solen. Jag och Gustav tog också en tur med kanoten i solnedgången, både himlen och vattnet var alldels rosa. Mysigt!


Torsdag

Solar och badar, följer med Gustavs pappa och hans fru ut med båten, god lunch på båten och vi hoppar ifrån den och badar åker sedan i ett rep bakom den! =) Tillbaka till stugan där vi tar fram den stora surfingbrädan, jag ligger som en drottning på den och solar medan Gustav paddlar runt den och mig. Vi brände oss den dagen. Middag och ihoppackande innan vi åker hem igen.


Fredag

God lunch på Dalasalen som Totto bjuder på inför min födelsedag, Gustav går hem och pluggar medan jag följer med Mamma och solar&badar sedan lite letande efter gardiner i Blge. Hem igen och lite mys med Gustav på kvällen.


Lördag

Städande och tvättande, ihopplockande av vitrinskåp och bokhylla, Mamma och Totto hjälper oss, vi satt upp hyllor och iköket och packade in i alla de nya skåpen. Letande efter gardiner igen, köper till slut ett påslakan som Mamma så snällt tar hem och syr om åt oss. Gustav gör hallonchessecake och sitter sedan uppe hela natten och pluggar. Tack Mamma och Totto för all hjälp! Ni är underbara!


Söndag

Min födelsedag. Mysig frukost med Gustav, sedan städande och mer upppackande, jag bakar rulltårta. Vi gör oss iordning och kalaset börjar. Gästerna var: Mamma, Totto, Emil, Fia, Chica, Stig, Barbro, Margot, Peder och Eva. Trångt men mycket trevligt! =) Fick många fina presenter, en volymmaster & ljudbok av Mamma (även fler saker), stora härliga badlakan av Stig & Barbro, Böcker av Peder & Eva och Oljefärg och bordstafli + duk av Margot. Och det jag fick av Gustav har jag ju redan skrivit, vad jag längtar! =) På kvällen gjorde vi god mat med Raclettgrillen och såg sedan film och tog en liten promenix och bara hade en mysig och lugn kväll.


Har haft en härlig vecka tillsammans med Älskling! =)


Och idag är det jobb som gäller för min del. Det är väl allt :P


/Maria


Ps. Snart kommer fler bilder upp!

Presentation


Hos mig snackas det på om allt mellan himmel och jord. Träning och försök till viktnedgång, plugget, vännerna, familjen och så klart min stora kärlek! Allt det och lite till som "ramlar" ur mig. =)

Omröstning

Vem är du som kikat in?
 Kvinna
 Man

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards