]v[aria ♥

Alla inlägg den 6 augusti 2009

Av Maria - 6 augusti 2009 20:29

Är så sugen, sitter och kikar på hotell på Koh Chang och Koh Mak. I helgen ska jag och Gustav försöka boka de hotell vi ska bo på. Vi måste bara bestämma oss för vilka först.. Vill åka dit nu, det är helt sjukt vad hopplöst allt känns när man sitter och tittar på alla bilder och bara vill vara där istället. Värme, lååånga sandstränder, palmer, turkost vatten. Aaaaaaaah! Får lov att hålla ut några månader till, det ska bli så underbart att få åka iväg och uppleva så vackra saker med Gustav!


Nu känns det ännu mer tråkigt att sitta här på jobbet, vill ligga på stranden i Thailand, eller kanske vara ute och rida på elefanter, eller kanske simma med delfiner, kanske äta något riktigt gott på en strand vid solnedgången.... blir tokig snart! Får åtminstone strax åka hem, ska bli skönt att få komma hem till min babe och kramas lite. Ledig imorgon!!!!! =)


/Maria

Av Maria - 6 augusti 2009 15:09

Sitter på jobbet och skriver (som vanligt). Idag har jag tagit min vanliga promenad runt Tisken och sedan äntligen tagit mig i kragen att prova på en dansträningsvideo Gustav hjälpt mig att införskaffa. Den var helt okey, mycket skaka höfter och rumpa, just the way I like it. Dessvärre ser man nog rätt knäpp ut när man står framför TV:n och rullar på höfterna! :P Blir ännu bättre när man kan ha lite högre volym bara, när Gustav inte sover =) Sedan bara förberett inför jobbet.


Ska bli så skönt i morgon, då är jag helt ledig, jag ska träna, plocka lite där hemma och sedan göra mig snygg (love it, sminka och välja kläder är så kul!!) och så ska jag ut med hela familjen på Harry´s på release party, det är Richard och hans band som gjort en musikvideo. Vi har fått inbjudan och allt, för annars får man inte vara med. Lyxigt! Ska bli riktigt kul! =)


/Maria

Presentation


Hos mig snackas det på om allt mellan himmel och jord. Träning och försök till viktnedgång, plugget, vännerna, familjen och så klart min stora kärlek! Allt det och lite till som "ramlar" ur mig. =)

Omröstning

Vem är du som kikat in?
 Kvinna
 Man

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards