]v[aria ♥

Alla inlägg den 14 september 2009

Av Maria - 14 september 2009 23:18

En lugn och skön stund i soffan framför TV:n med en kopp te och lite kvällsfika.

 

Letande efter (billig) kurslitteratur på nätet, kanske ordnar det sig med att Gustav kan låna åt mig i Gävle.

 

Nu - sängen!


photo: blad

Ett foto jag tog på blommorna Gustav fick när han fyllde.


/Maria

Av Maria - 14 september 2009 20:39

Har varit lite effektiv så här på kvällskvisten. Efter att jag och Gustav lagat och ätit vår underbart mumsiga lax var jag så himla slut så jag somnade i soffan, Gustav skulle väcka mig efter ett tag men jag vaknade istället att att jag fick sms efter att jag bara sovit i 15 minuter. Arrrg! Jag som verkligen behövde sova! Kunde inte somna om så det var bara att upp och hoppa. Fick något il och tyckte att jag och Gustav skulle fixa lite här hemma, så vi tömde en av dessa kartonger som innehåller allt och inget, sådana som tar sådan tid att packa ur. Vi sorterade även ur garderoben i datarummet som innehöll massor av väskor och ryggsäckar, rensade vad som skulle ligga kvar, slängas, ges bort och åka till återvinningen. Sedan började vi hänga in regnkläder där inne istället för att ha allt i hallen. Jag sorterade mina Oriflame produkter och lade det som skulle vara kvar i en korg och ställde högst upp i det skåpet, och Gustav rensade bland alla hans hygienartiklar och liknande. Det rensades lite i toaskåpet och Gustav tog och rensade ur städskåpet som var proppat med hur mycket som helst. Så nu är det snyggt och prydligt i garderoben, i toalettskåpet och i städskåpet, och vi har en kartong mindre ståendes. Skönt! Det går faktiskt framåt, fast det går sakta. Sedan var/är jag helt slut och satte mig och började skissa lite på bilderna till bilderboken, så det ska nog gå bra att måla dem.


Nu är huvudvärken riktig eländig, ska nog ta en kopp te och krypa ner i soffan ett tag nu. Nu har jag faktiskt gjort något vettigt idag att vara "stolt" över! =)


/Maria

Av Maria - 14 september 2009 14:39

Nyss inkommen från en lugn promenad upp till Ica MAXI, vi har shoppat lite mat. Jag beställde lax idag och det ska vi äta också med en mumsig romsås! Det shoppades även lite inför lunchen imorgon då Mamma kommer hit, då blir det köttfärsspett, bulgur och tzatziki. Mumma! =) Älskar att äta/laga riktigt god mat som ändå är bra mat.


Just nu tuggar jag på russin, en av de saker jag mest ogillar med att vara sjuk är att man bara ligger och är sugen på precis allt. Nu har vi köpt hem frukt och russin så att det man tuggar på om man nu inte kan stå emot åtminsone är bra saker att tugga på. Jag är så ledsen för att jag inte kan gå på afrodansen ikväll, det som är så jäkla kul och jag älskar att röra på mig! Hoppas, hoppas, hoppas att jag mår bättre imorgon och kan hänga med Gustav, Zara och Jonas på BodyPump, men det ser dessvärre inte så ljust ut med tanke på att krafterna tog slut efter den här lilla promenaden. Men, på onsdag då, hoppas!


Det har varit en seg morgon, sov till 11 som vanligt. Men jag är ju faktiskt sjuk och sova är det som hjälper, så jag är tillåten att sova länge och knappt göra någonting... Jag tycker det är jättejobbigt, vill träffa folk, vara ute, orka med allt, och träna framförallt! Dygnet blir helt felvridet och då blir jag också helt seg. Dumma, dumma! (som Gustav brukar säga)


Rosenknopp


Dags att plocka fram skissblocket och börja plugga!


/Maria  

Presentation


Hos mig snackas det på om allt mellan himmel och jord. Träning och försök till viktnedgång, plugget, vännerna, familjen och så klart min stora kärlek! Allt det och lite till som "ramlar" ur mig. =)

Omröstning

Vem är du som kikat in?
 Kvinna
 Man

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards